onsdag 11 februari 2009

Agra och Taj Mahal

Dags att skriva nagra rader till. Ingen Bibel blir det idag, som Rasmus haller pa med just nu. Kolla in hans blogg forsten om ni inte ha gjort, det ligger en lank till hoger.
Har nu forflyttat mig in i Rajhastan och Jaipur som ar dess huvudstad. Inte hunnit att se sa mycket av staden dock, da vart tag hit var forsent med 4 timmar. Skulle igentligen lamnat Agra klockan 0600 imorse och varit har runt tolv men blev sa att vi kom hit vid fyra istallet.
Sa imorgon kommer vi nog att hyra en Riksha tillsammans med Rasmus polare Alon, som kom ner till Agra igar och hangde med oss ner till Jaipur. Kommer bli najs att kunna aka runder lita var man vill och se pa de servardheter som finns har i Jaipur. Vi kommer att kunna kora runt med Rikshan sjalva, vilket kommer att bli spannande. Hehe.

Vi har alltsa borjat ett helt annan del av resan nu. Vi har nog redan sett mer sevardheter nu pa tva dagar i Agra an vi gjort under hela resan.
Igar var vi och sag pa Taj Mahal, det var sjukt dyrt dock 750 ruppar, pa ett brade. Men det var vart det, gick upp tidigt och fick se solen ga upp over Taj och nu har man ytterliggare ett av de sju underverken att pricka av pa min lista.

Dags att rora pa sig nu. Men det kommer fler uppdateringar framover medan vi ror oss langre in i oken delstaten.


/// Philip

2 kommentarer:

  1. Låter härligt!
    Vem av er skall dra rickshan?
    Ha det så gott =))

    SvaraRadera
  2. Ser underbart ut. Ni får verkligen uppleva mycket. Ha det så bra. Kram

    SvaraRadera