måndag 9 februari 2009

280 mil och 46 timmar senare

Sa var da framme i Agra efter den langa tag resan. Det var faktiskt inte sa farligt som jag trodde att det skulle vara. Maten kom till en, sa man behovde inte gora sa mycket. Man kan doda tiden latt med en bra bok och varva det med att sova.
Detta var aven forsta gangen som vi bara hade indier i var avdelning av taget, vilket var intressant eftersom man kom dom verkligen nara in pa. Det var alltsa helt okej, att for det priset 100 svenska kroner kunna ta sig sa har langt. Tar garna taget igen, tror att det ar ett av de battre ressatten i Indien sa lange man har tid. Far se valdigt mycket natur med.

Det har dock blivit en liten kold chock att komma hit, fortfarande varmt pa dagen, men den varma vinden har forsvunnit, och bytats ut mot en mer kylig variant. Roligt ocksa att de kryllar av apor overallt, forsta vi sag pa tagstationen var massa apor som hoppade rundor pa taken. Aven i det omrade som vi bor i ar det apor i traden. Vi lyckades aven fa tag i ett rum och ahr for forsta gangen varm vatten dusch. Det var helt fantatiskt att for forsta gangen pa 1 manad och efter den langa tag resan fa kanna varmt vatten porla ner for ens ansikte. Riktigt skont.

Sa nu blir det lite tourist grejer har i tva dagar. Blir att se Taj Mahal fran alla dess vinklar. Sen bar det av till Jaipur och resten av Rahjastan.

Slanger upp lite bilder ovan ocksa, har bra internet uppkoppling har. Nedan foljer nagra bilder fran tag resan.

// Philip

2 kommentarer:

  1. Intressant att följa er resa, många bra bilder du lagt ut, jag ser fram emot att få se dina bilder när du kommer hem.
    Kör hårt.

    SvaraRadera
  2. Jätte fina bilder brossan!:))<3.
    det gillar jag!:), puss hälsa rasmus

    SvaraRadera