måndag 12 januari 2009

Var kommer alla Britter ifran?

Yes antligen en hut, en strand, en hangmatta och ett underbart vader. Efter det senaste inlagget har vi lyckats med att fa en kanon hut pa stranden alldeles vid havet for lite under 40 kroner per natt. Kakar och ater gott for max 80 kroner om dagen kunde det bli battre.




De senaste dagarna och har varit kanon, stiger upp pa morgonen ser solen mellan palmerna och gar ner for att ta sig ett dopp. Lite frukost pa det ochs sedan lagger man sig pa beachen. Valdigt lugn och skon atmosfar, mycket trevliga och snalla mannsikor.


Vi har nog hamnat i ett stort brittiskt tillhall, har i Palolem Beach. Tror att det ar runt 80% britter har. I samma hutt omrade som vi bor har vi Steve, Andy, Craig, James och en massa andra riktigt skona och schyssta vanner.



Vi var pa ett party i lordes ett sa kallat silent noise party. Ordet silent pa grund av att efter tio sa var man tvungen att ha pa sig horlurar for att man skulle kunna hora nan musik. Riktigt bra ide eftersom nar man tog av sig horlurarna kunde man prata normalt och anda hora varandra, samt att det ser sjukt roligt ut nar folk star och dansar och man sjalv inte hor den musik de dansar. Ser riktitgt lojligt ut.
I alla fall har de dessa partyn for att sedan terrorist attackerna i Mumbai i november sa far man inte spela musik efter tio i Goa, vilket gor att det ar ratt lugnt har musik massigt efter 1000. Dock kor manga akustiskt och sitter och lirar unplugged pa de olika caferna langs stranden.

Palolem Beach ar en riktig parla och jag tror att det ar har den perfekta blanding finns i Goa, inte for overexpolaterat, men har finns det man behover. det kanns valdigt lagom och jag hoppas att det ar en av manga parlor som jag och rasmus kommer att fa uppleva framover.


Craig ovar med sin FireStaff pa stranden

Darfor sager jag som sa har gor som britterna, ska ni till Goa och dra ner till Palolem Beach det ar kanon.

Vi stannar har i alla fall fram till fredag vi bokade en vecka i var hut. Sen Far vi se om det bar vidare till gokarna som ligger en bit langre ner eller om vi stannar har ett tag till.

Annars far ni ta hand om er dar hemma.



"I am in the wild"
// Philip

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Verar helt ok. Tetta o jag drar till Bahamas på fredag. kram från faster Lotta

    SvaraRadera
  2. Heej phille:D
    du verkar ha det bra. Här är det dimma, och kallt, saknar dej ha det bra. Pusspuss / Familjen

    SvaraRadera
  3. Underbart att höra att ni har fått en så bra start på resan! Inte nådigt avundsjuk!

    Nu är bloggen inlagd som bokmärke och det ska bli så roligt att följa er resa.

    Ta hand om er!
    Bamsekram
    Sofie

    SvaraRadera
  4. Later underbart! Har ar det inte lika bra vader som ni verkar ha det men vi far skylla oss sjalva som aker till Indoesien nar de har regnperiod. Men bra har vi det ocksa och trevliga manniskor traffar vi ocksa hela tiden. Visst ar det underbart?

    Las hos mig ocksa mina herrar, www.ebbaliljeblad.blogg.se

    Ta hand om varandra!

    KRAM Ebba

    SvaraRadera