torsdag 22 januari 2009

Indier och Tandvark

Sitter nu pa ett internet Cafe i Gokarna, detta efter att ha levt beach life i en vecka. Vi tog taget till gokarna fran Palolem, gick fint tog inte mer an en och en halv timme. Val framme pa tagstationen i Gokarna kommer det fram en kille och sager ett bra pris for att ta oss ner till gokarna city. Vi hoppar pa denna lilla buss, tillsammans med 25 andra bussen kanske var byggd for 10. Dar tar vi oss fram sakta men sakert tatt packade som sillar till gokarna city.


Efter att ha tagit en riksha dar ifran kommer vi ut till Om Beach en riktig parla med stora klippor och en fin strand.






Pa Om Beach finner vi en fin liten hutt for 150 rupies/natt, vilket ar lite mer an 20kr. Kanon pris tycker jag. Vi stannar pa Ombeach tva natter. Kvallarna spenderar vi med indiska ungdomar fran banglore som akt till Gokarna nagra dagar. Ett gang som vi traffa jobbade alla pa Goldman & Sachs i Banglore. Alltsa den indiska medelklassen som vi traffat pa har.

Efter tva natter flyttade vi oss tva strader vidare bort, till Paradise Beach som Rasmus kompisar tipsat oss om. Har fann jag ett rum som jag betalade 70 rupies for vilket da ar ungefar 11kr. Dock kanske inte standarden var sa hog ett rum med tva tunna madrasser.

Men pa Paradise beach infann sig verkligen lugnet. Har satt nagra sig och spela kort, nagon gjorde majonettdockor och andra lag i sina hangmattor och laste en bok. Lungt och skont.
Fram att kvallen borjade man sakta folja solen ga ner med en rom och cola i handen och en fransman som spelade pa sin fiol. Pa kvallarna satt vi runt elden och sjung olika sanger med de andra. Lugnt och skont alltsa.
Jag har dock haft lite tandvark, de senaste dagarna, nagon vissdomstand som spokar, men det borjar ga over nu sa forhoppningsvis blir det bra igen.
Vi ska boka tagbiljett till Kerala alldeles strax, har precis laddat upp med att lasa Sma Tingens Gud sa blir intressant att komma dit.
Vi hors om nagra dagar, skot om er.
/// Philip

2 kommentarer:

  1. Sag inte att ni bor i den kojan alskade du? :P

    SvaraRadera
  2. cool bild på rasmus blogg den md tjuren.
    men vi vill se mera bilder på dej!, // Familjen<3 pussar

    SvaraRadera