torsdag 8 januari 2009

Husseling husseling och kirra allt.

Ojsh da sitter man nu pa ett internet cafe i canacora i goa, efter varit men om sjukt mycket de senaste tva dygnen. Vi flog fran stockholm och hela flygresan gick bra. Vi var framme i Mumbai 0345 ungefar och de ar klockan runt elva hemma. Sa vi kom fram till ett morkt bombay och fick tag i en taxi pa flygplatsen. Dock valdigt rorigt och vi ahde ingen anning om vi skulle komma fram till Mumbai city eller inte. I alla fall tog vi taxin till Central Stationen i Mumbai. Dar var ratt lugnt antagligen for det var mitt inatten. Efter tag bestamnde vi oss for att borja ga ner till colaba som ar den centrala delen av Mumbai. Dar letade vi efter Salvation Army Hotel medans solen sakta gick upp over Mumbai. Overallt dar man gick lag det manniskor och sov pa gatorna. I alla fall hitta vi hotelet men man kunde inte checka in forens 1000 sa vi sprang runbt i staden for att leta efter mat men hitta inget. Vi gick tillbaka till hotellet och dar satt vi och vanta. Dar borjade vi prata om att dra ner till Goa pa direkten och inte stanna i Mumbai langre an sa. Darfor bestamnde vi oss for att se om det fanns nagra biljetter till Goa samma dag. Vi hittade tillslut var man kunde kopa biljeter och dar visade det sig att de bara hade en plats pa taget kvar, vi kopte platsen och akte tva pa den.

Val pa taget var det riktigt mycket folk men vi lyckades att fa tva timmar somn efter att ha varit uppe i mer an 24 timmar nastan. Taget till Goa tog ungefar 10 timmar och nar vi framma i Canacora som vi nu ar i var klockan 0130 lokal tid. Och i alla fall jag var sjukt trott, sa vi fick ett hotel vid 0300 och kunde sova fram till kl 1100 idag, vilket verkligen behovdes. Nu ar det dags att hitta boende, forhoppningsvis vid en liten hydda vid havet. Sa vi tanker stanna har ett tag, ska tydligen vara fina strander och sa.

En sak kan jag dock saga de forsta tva dagarna av resan har varit sjukt jobbig, mycket resande och lite somn, men ocksa fantastiska har bade satt och upplevt massor och det kanns som vi varit borta mer an bara denna tiden.
Sjukt kul att se varlden.
Drojer nog nagra dagar kanske innan det blir en uppdatering.
Hopppas ni har det bra hemma och att ni leker runt i snon.
///Philip

2 kommentarer:

  1. I går var här -13 o lite snö o idag +5 helt sjukt Hoppas Ni får sova lite mer- Tetta o jag har nedräkning 7 dagar till Bahamas. Må gott o ha det bra
    Fastrarna

    SvaraRadera
  2. fett nice phille man, hälsa rasmus att läsa sin mail, jag har en del funderingar jag behöver svar på!
    Va har ni för väder i goa?
    Ta inte för mycket knark på rave ;)

    SvaraRadera