måndag 9 mars 2009

Ett nytt land, tva nya platser och ett nytt umgange.






Befinner mig nu pa Koh pan gang i Thailand. Denna on besoker igentligen for en grej att ga pa Full moon party tillsammans med 15000 andra. Ska bli riktigt najs. Det kanns verkligen att man har bytt land Indien och Thailand ar valdigt olika. har ar sa rent pa gatorna och valdigt manga svenskar overallt, kanns som man kommit hem.






Var valdigt skont att fa traffa Amelie nu ocksa efter att ha varit borta fran henne i 2 manader.





Sa nu har jag alltsa lamnat Rasmus for 2.5 vecka och sa blir det Amelie och Johanna under denna tiden.





Innan Koh pan ngang var vi pa Koh Tao dykar on. Den var fantastiskt fin och det var gott att komma till stranden igen efter oknen i Indien. En valdigt fin o med fina vatten och vi akte ut pa en snorkling tur under en dag. Kandes verkligen som att simma runt i ett akvarium.










Blir nog lite mindre uppdateringar, det ar ju sa dyrt i detta landet om man jamfor med Indien. Har faktiskt lite svart att anpassa mig.




Men ni far hade det sa bra dar hemma.


/// Philip

2 kommentarer:

  1. Hej Philip! Måste kännas konstigt att plötsligt vara tillbaka i civilisationen. Men du vänjer dig nog snart och så har du ju Amelie. Hoppas ni har det bra. Kram Gerd

    SvaraRadera
  2. Vad brun och fin du har blivit Phille!! Så kul för dig att du fått träffa Amelie oxå =) Nu kommer vi ju snart!! Nåt spec du saknar fr Svedala som ja kan ta med??
    Ses på måndag!!! Pusss puss!
    Hälsa Amelie!
    //Vickan

    SvaraRadera